Австралійська жінка стверджує, що успішно переклала дві собаки породи лабрадор-ретрівер на веганскую дієту.

Лія Макбрайд з Аделаїди намагається тримати подалі десятирічну Дарсі і восьмирічну Емілі від м'яса, риби та інших продуктів тваринного походження, пише Daily Mail.

Слід зазначити, що жінка сама дотримується веганскої дієти, як і її тринадцятирічний син.

Лія Макбрайд разом зі своїми лабрадорами-веганами

Для собак ж жінка готує спеціальну сместь з сухого рослинного корму, "вологого" корму, сочевиці овочів і дріжджових пластівців.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"І хоча вегетаріанські сухі корми можуть коштувати дорого, ми купуємо їх оптом в інтернеті. "Вологі" корми набагато дешевше", — говорить Лія.

Жінка намагається чергувати раціон тварин щотижня, проте головне блюдо незмінно — рослинний білок, який схожий на м'ясо з додаванням продуктів не тваринного походження

"Я була вегетаріанкою близько семи років і повинна сказати, але після того, як я дізналася про жахливу жорстокість в молочній та яєчної промисловості, то вирішила стати стовідсотковим веганом", — поділилася своїм досвідом жінка.

Емілі і Дарсі

Лія любить собак з самого дитинства, але її обурює той факт, що можна "любити одне тварина і заподіювати шкоди іншому".

Обидві собаки Емілі і Дарсі не соромляться веганскої дієти і незважаючи на відсутність м'яса в раціоні почувають себе добре, ведуть активний спосіб життя і люблять купатися в морі.

Лія каже, що люди часто нападають на неї, коли дізнаються, що її собаки вегетаріанці.

"Я розумію, що тема виховання вегетаріанських собак спірна, але я навчилася ігнорувати ненависть і погрози", — говорить Лія.

Дарсі і Емілі

Нагадаємо, веганська дієта покращує настрій і допомагає позбавитися від зайвої ваги у людей з діабетом 2-го типу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", харчові добавки можуть призвести до розвитку серйозних захворювань печінки.

Також "Знай.uа" писав 7 порад для тих, хто хоче стати веганом.