Щеня золотистого лабрадора-ретривера на прізвисько Боббі відновлюється після жахливих випробувань, яким його піддали кілька невідомих гицелів.

Минулого тижня цуценя виявили з зав'язаним ротом і ранами на ногах в Сеулі, пише The Sun.

Зокрема, садисти зламали псу передню лапу, обпалили інші, а зате вирізали посмішку Джокера на морді у цуценяти.

Боббі відновлюється

Виявлена тварина не могла їсти і пити. Його кинули помирати на одному з пустирів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Ветеринари дивом врятували Боббі. Тварині провели хірургічну і лазерну операцію на ранах.

За словами рятувальників, тварина знову привчається до того, щоб довіряти людям.

Добровольці з групи захисту тварин "We Love Dogs" зібрали гроші на лікування Боббі і зараз доглядають за цуценя.

"Ми намагаємося знайти людей які знущалися над Боббі. Ми попросили всіх, у кого є інформація, зв'язатися з нами анонімно", — розповідають захисники тварин.

На жаль, пощастило менше шести чорним лабрадорам, яких присплять в рамках медичного випробування зубних імплантатів в лабораторії Гетеборзького університету.

Боббі на операції

Співробітники лабораторії пояснили, що таке рішення необхідно, щоб продовжувати дослідження щодо зміни кісток і тканин імплантатів.

У рамках випробувань у дворічних тварин вилучили понад третини зубів і замінили їх імплантатами.

Шведська спілка захисту прав тварин (Djurrättsalliansen) намагається запобігти загибель лабрадорів: Венери, Міліі, Мімози, Місяця, Лотоса і Зурі.

Понад 80 000 чоловік підписали петицію, подану Альянсом з захисту прав тварин. Але голова організації заявив, що, незважаючи на підписи, "через два тижні вони будуть вбиті".

Згідно зі шведським законодавством, випробування на тварин можна тільки в тому випадку, якщо дослідники можуть довести, що це єдиний спосіб отримання інформації.

Боббі знову вчиться довіряти людям

Університет отримав цей дозвіл і повідомив, що проводить дослідження висококваліфікована команда, до складу якої входять ветеринари.

Нагадаємо, представники благодійної організації з захисту прав тварин Humane Society International (HSI) врятували сотні собак і цуценят від гострих ножів південнокорейських м'ясників.

Як повідомляв портал "Знай.uа", собаки і сільськогосподарські тварини можуть надавати сприятливий ефект на здоров'я.

Також "Знай.uа" писав, що собаки покращують якість життя людей, які страждають від діабету першого типу.