Моторошна історія почалася в 1988 році в будинку номер 3406 на вулиці Браунсвілл-роуд (Brownsville Road) в одному з районів Піттбурга.

У той час сім'я Кранмер з чотирма дітьми вдалося придбати цей красивий 105-річний особняк у вікторіанському стилі за неймовірно низькою ціною.

Главу родини Боба Кранмера навіть не насторожило те, що крім нього на нерухомість у цьому престижному районі чомусь більше не виявилося покупців. Тоді він думав, що йому дуже пощастило.

Про те, що з будинком щось не так стало ясно, коли сім'я Боба ледь переїхала до нього і почала облаштовуватися. Батьки почули плач, виявилося, що молодший син сидів на сходах і безпричинно і довго плакав. Ніхто не міг зрозуміти, що трапилося з дитиною, але тоді це списали на неприємний інцидент.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Пізніше всі члени сім'ї почали відчувати, що за ними хтось спостерігає.

"Моя дружина Ліса і я постійно відчували, немов крім нас в будинку є хтось ще. Це було дуже ясно, а ще було відчуття, що будинок живе своїм власним життям з минулого і ми в ньому лише гості", - розповідав Боб Кранмер.

Далі все ще гірше. Почали відбуватися незрозумілі паранормальні активності: самі по собі включалися і вимикалися лампи в кімнатах, пропадали речі в одній кімнаті і перебували в іншій.

Пізніше хтось почав стукати в стіни, підлогу і звуки ставали все сильніше. Часто на ранок сім'я помічала розламані або розбиті речі.

Найстрашніша була так звана "Блакитна кімната" (через колір шпалер у ній). Вона використовувалася як дитяча і за словами дітей в ній жили злі духи. Не встигнувши переїхати в будинок, діти стали часто відмовлятися спати в цій кімнаті, розповідаючи про чорну примару, схожому на туманну млу. Цей привид залишав після себе огидний запах, але крім цієї кімнати його більше ніде не бачили.

Аномальний серпанок, знятий у будинку Кранмерів

В якийсь момент в будинку ночами стали чутні звуки, наче повзає по стінах невидиме велике істота, дряпаючи їх кігтями. Потім хтось невидимий став хапати людей за руки і ноги і залишав на них порізи і подряпини.

Боб неодноразово брав власні спроби позбутися від демона і одного разу почав зачитувати вголос Біблію. Але це справило зворотний ефект, демон розлютився, розірвав Біблію, скрутив розп'яття, і сильно подряпав Бобу спину і шию.

Але найстрашніше в тому, що це тривало кілька днів і навіть не місяців, а протягом 18 років! З якихось причин сім'я не виїжджала з дому і нічого не робила.

Лише через майже 20 років, після обряду, проведеного священиком, аномальна активність будинку згасла. Однак, сім'ю вже було не врятувати.

Священик проводить обряд біля будинку Кранмерів

Через постійні напади аномальної істоти (чи істот) двоє дітей Кранмерів отримали серйозні розлади психіки, і тривалий час лікувалися у психіатра.

Боб Кранмер був переконаний, що все це підступи не просто буйної примари, а саме демона, якому він дав ім'я Молох.

У 2014 Боб Кранмер у співпраці з Ерікою Манфред випустив книгу "Демон з Браунсвілл-роу" про свій паранормальний будинок, де докладно описав все, що сталося.

У 2015 році один із синів Боба раптово помер, а дружина Ліса впала в глибоку депресію. У 2018 році Боб і Лисиця розлучилися. Сам Боб продовжує і сьогодні виступати і роздавати інтерв'ю про свій незвичайний будинок.

Нагадаємо, хлопець на ім'я Майк Пайк тривалий час страждає сонним паралічем. У ряді випадків Пайк відчував, що був не один, а іноді помічав в ногах дивну темну постать, що спостерігала за ним.

Як повідомляв портал "Знай.uа", невидима сила розбила вінілову платівку в колишньої психіатричної лікарні, і змусила знімальну групу бігти що є сили. Ці хлопці явно когось сильно розлютили.

Також "Знай.uа" писав, у канадському місті Dorion, провінція Онтаріо, сталася страшна історія, якою поділилася дівчина.