Наші східні сусіди не тільки зманюють до себе українських артистів, але ще й відбирають те, чим ми дуже пишаємося - українську пісню. Адже всім одвічно, що народні українські пісні - найбільш мелодійні і красиві у звучанні. Представляємо вам топ нахабно "віджатих" композицій.

"Там вдалині, за рікою" - "Прощався стрілець"

Російська "Вікіпедія" пише, що слова цієї пісні були написані ще в далекому 1924 році, але до того часу, вона вже майже 10 років піднімала настрій в корпусі Українських січових стрільців. Однозначно, з цією піснею варто ознайомитися кожному росіянину.

"Ой, мороз, мороз"

Ще одна присвоєна пісня, написана в 1954 році. Насправді, ця пісня з'явилася на світ ще у 1900-их і була дуже популярна на території Вінниці.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

"Вийду на вулицю, гляну на село" - "Де б я не їхала, де б я не йшла"

Чергова "російська народна", яка насправді лише адаптація дійсно народної, але української пісні, без якої не обходиться жодне традиційне українське весілля.

"Поручик Голіцин" - "Друже Ковалю"

А в цьому випадку росіяни взагалі привласнии собі "бандерівську" пісню. Адже автором пісні є повстанець Микола Матола і була вона написана ще в 1949 році, а ось росіяни її перевели в 1977.

"Ось хто-то з гірочки спустився" - "В саду осіннім айстри білі"

На десерт - український романс 19 століття, який став візитівкою Наталії Корольової та Надії Кадишевої. Насправді, це лише адаптований варіант української пісні.

Нагадаємо, що Камалія з чоловіком-мільйонером показали свої розкішні апартаменти: особистий літак, золотий самовар і з десяток прислуги.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що спливли шокуючі фото Лободи: беззуба Світлана.

Також, портал Знай.ua писав про Ані Лорак, яка показала своє справжнє обличчя і налякала шанувальників.