Людство залишиться без п'яти популярних продуктів харчування через вплив глобального потепління на навколишнє середовище. Всупереч розхожим уявленням про феномен глобального потепління, справа не обмежиться зміною погоди, таненням льодовиків і вимиранням біологічних видів. Жителів планети Земля чекає різка зміна раціону. Британські вчені розповіли, які продукти харчування доведеться забути назавжди.

Отже, приготуйтеся попрощатися з рибою, кавою, шоколадом, оливковою олією і вином, і ось чому.

Сильно нагріється Світовий Океан, а значить, більшість видів риби просто не зможе вижити. Згодом риба перетвориться на рідкість і делікатес, ціни на неї у багатьох країнах злетять до позахмарних висот, а згодом риба зовсім зникне з прилавків магазинів і наших столів.

80% земельних ресурсів, які на сьогодні використовуються для вирощування різних сільськогосподарських культур, стануть непридатними для обробітку.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Це призведе до дефіциту і можливо повного зникнення цілого ряду звичних продуктів харчування, наприклад, оливкової олії, кави та шоколаду. У "групі ризику" також вино і ряд інших алкогольних напоїв.

Нагадаємо, прогноз Ванги до кінця тисячоліття: кровопролиття, льодовиковий період у Європі і страшна хвороба.

2033 рік. Танення льодовиків триває все активніше, в результаті чого істотно підвищиться рівень Світового океану. Глобальне потепління частково змиє кілька міст, Ванга пророкувала.

Також ми писали, що Земля перетвориться на нежитлову Венеру: океани закиплять, а людство загине.

Крім того, є шанси уникнути глобального потепління. Людство врятують речовини.

Американські вчені зосередилися на розробці методу, який допоможе уникнути катастрофи. Вони вважають, що глобальне потепління можна зупинити лише одним шляхом – відображенням сонячних променів. Експерти рекомендують розпорошувати в атмосферу спеціальні хімічні речовини. Ця ідея виникла вже давно, і її обговорюють. Але багато дослідників вважають, що подібне втручання в природні цикли не може принести користі.

Нагадаємо, Google склав список найбрудніших країн. Багато з них недбало ставляться до планеті

Як повідомляв портал "Знай.uа", катастрофи не уникнути, оскільки не зупинити глобальне потепління клімату, земляни скоро побачать справжній Апокаліпсис.