Науковці з Медичної школи при університеті Сент-Луїса вияснили, що використання марихуани робить оргазм жінок в кілька разів потужнішим. Результати даного дослідження оприлюднили в журналі Sexual Medicine.

Участь в дослідженні взяли 373 опитуваних. 47 % респондентів повідомили, що вживали марихуану як мінімум раз в тиждень. З цієї категорії 34 % курили марихуану безпосередньо перед сексом.

Серед тих, хто повідомив про використання марихуани перед сексом, 68,5 % (87 осіб) заявили, що загальний сексуальний досвід був значно приємнішим, 60,6 % (77 опитаних) відзначили збільшення сексуального потягу, а 52,8 % (67) повідомили про збільшення задоволення від оргазмів.

Підвищує впевненість і готовність до експериментів

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дослідники наголошують, як саме марихуана призводить до позитивних змін у сексі, невідомо. Разом з тим, існує думка, що це працює просто за рахунок зниження стресу і тривоги.

"Це може уповільнити сприйняття часу і продовжити почуття приємних відчуттів. Це може знизити сексуальні заборони і підвищити впевненість і готовність до експериментів. Відомо також, що марихуана посилює такі відчуття, як дотик, нюх, зір, смак і слух", - підкреслили дослідники.

Марихуана призводить до позитивних змін у сексі

Варто зазначити, що марихуана діє шляхом різних механізмів. Раніше було доведено, що марихуана і гіпоталамо-гіпофізарно-гонадну вісь, яка контролює статеві гормони, взаємодіють один з одним. В гіпоталамусі знаходяться канабіноїдні рецептори, які, в свою чергу, контролюють вивільнення гонадотропін-рилізинг-гормону і окситоцину, які відіграють роль у нормальному статевому функціонуванні.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, як вивести інтим на новий рівень: фахівці підготували докладну інструкцію.

Як повідомляв портал "Знай.ua": експерти повідомили про те, в який час найкраще займатися сексом.

Також "Знай.ua" писав, що дівчина знайшла незвичайний спосіб помститися своєму хлопцеві за зраду.