Нібіру вже зараз впливає на кругообіг води в природі. Відповідну інформацію збирають супутники Землі.

Вчені намагаються відновити водні структури планети і давно говорять про те, що на Землі спостерігається зміна клімату з кожним роком.

На думку уфологів, дані зміни можуть бути пов'язані з тим, що Нібіру впливає на зміну полюсів. Зміна клімату загрожує тим, що трапляється збиток кругообігу води в природі.

Ресурси планети сильно виснажили люди, а тепер великий вплив на них справляє і Планета Х.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Зміни в кліматі сильно осушують водойми по всій Землі. Проблема полягає в тому, що кругообіг води порушений і він вже не може повною мірою компенсувати втрачені ресурси.

Експерти повідомляють про те, що зараз вологість грунту відхилилася від норми. При цьому вода є найціннішим ресурсом, який є на Землі і в разі, якщо на планету впаде засуха, то людство не зможе існувати.

У зв'язку з цим надзвичайним становищем були запущені різні супутники, які будуть збирати важливу інформацію. Фахівцям необхідно зрозуміти і виміряти процеси, які зараз впливають на кругообіг води.

Так, вдалося з'ясувати, що форми багатьох озер вже змінилися, тому продовжувати стежити за ними критично важливо. Крім того, виснаження ресурсів призвели до того, що під загрозою знаходяться водосховища річок. Одним із завдань вчених є приведення в норму вологість грунту для того, щоб підвищити здоров'я рослин.

За даними одного з конспірологів, Нібіру наздожене Землю в самий розпал Великодня – 28 квітня.

В цей день, на думку конспиролога, на Землі не стане води, зелені. Це призведе до порушення відсотка кисню, а адже він є життєво необхідним людству для існування.

Деякі експерти сходяться на думці, що Нібіру має безпосередній вплив на це.

Нагадаємо, Землі загрожує смертоносний супутник Марса. Якщо траєкторія астероїда не зміниться, зіткнення з Землею неминуче, людству не вижити.

Як повідомляв Знай. ua, біля Сонця помітили дивну аномалію. Аномалія мала строгі геометричні форми, не властиві природі, до того ж були дивні написи.

Знай. ua писав, що NASA показало моторошну знахідку з Марса. Силует на фото дуже нагадує мумію людини, вчені губляться в здогадах.