Для дорослих не секрет, що діти живуть у створеному ними самими світі і за власними правилами.

Але в цьому і є принадність цієї прекрасної пори - дитинства! Пропонуємо вам кумедну добірку фотографій дітей, які вирішили підірвати батькам і всім оточуючим мозок своїми дивними та водночас надзвичайно комічними діями.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто нагадати, що відомі блогери і творці популярного каналу на YouTube Slow Mo опублікували новий захоплюючий відеоролик.

Slow Mo Guys – це науково-технічний розважальний канал. Він був створений у британському містечку Тема Гевіном Фрі. Через деякий час до нього приєднався Деніел Гручі. На даний момент їх творіння є найбільшим каналом сповільненого відео на YouTube. Блогери знімають різні захоплюючі ролики з використанням технології Slow Mo (сповільненої зйомки).

Нагадаємо, соціологи дізналися, який колір змушує людей витрачати більше грошей на витвори мистецтва, повідомляє видання Европульс.

Була досліджена статистика продажу картин. Виявляється, що картини з переважанням синіх тонів коштують на різних аукціонах в середньому на 11% дорожче, ніж картини, на яких переважає біла гама. Картини червоного кольору стоять на чотири відсотки дорожче білих. А якщо переважають інші барви, наприклад такі як чорний, сірий, зелений, помаранчевий - це жодним чином не впливає на їх вартість.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у мережі опублікували кумедну та зварушливу нарізку відеокадрів, на яких собаки зустрічають своїх господарів після довгої розлуки.

Також Знай.ua писав про те, що 53-річна жінка поділилася відчуттями про процес старіння та зміну світосприйняття людини з плином часу.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=7Cu7HK6Gqlk&t=591s[/embed