Ви напевно чули про боді-модифікацію. Про рух, коли люди повністю змінюють своє обличчя й тіло за допомогою пірсингу, татуювання, пластичних операцій - аби тільки самовиразитися і не бути як всі. В інтернеті є безліч статей про інтернет-фріків. Взяти, наприклад 27-річного Луїса Падрона. Широко відомий фрік витратив 300 000 доларів на повне перевтілення в ельфа - пришив собі ельфійські вуха і повністю перекроїв обличчя.

Луїс Падрон, хлопець, готовий на все, щоб перетворитися на ельфа

Але 17-річній дівчинці Тайлер, жительці міста Мемфіс (штат Теннесі, США), не до такого екстриму. Вона, навпаки, пішла на пластичну операцію, щоб її вуха з ельфійських стали людськими, пише Daily Mail.

Для справедливості, варто відзначити, що історія американської "ельфійки" теж почалася зі спроби боді-модифікації, правда легкої. Як більшість дівчаток, Тайлер вирішила проколоти вуха. Однак тут почалася несподівана трансформація, яка налякала Тейлор і всіх оточуючих.

Тайлер, 17 років, лягла під ніж, щоб не бути ельфом

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

З'ясувалося, що шкіра дівчини схильна до келоїдів - стрімкого розростання рубцевої тканини.

Доктор Сандра Лі, відома як Доктор Прищик (Dr. Pimple Popper), яка навіть веде свою передачу і популярний канал в Youtube, після огляду сказала, що краще залишити все, як є, адже операція дуже небезпечна. Але оскільки Тайлер почала кар'єру моделі, зовнішній вигляд грав для неї ключову роль. Тому вона зважилася на операцію.

Операцію, яка закінчилася успішно, проводили під місцевим наркозом. Примітно, що стандарти краси настільки вплинули на свідомість Тайлер, що перед операцією вона практично не хвилювалася про біль, але хвилювалася щодо того, як вона буде виглядати під час процедури.

Нагадаємо, агресивний привид подряпав малюка: камера все зафільмувала

Також ми писали, що 71-річна жінка ніколи не відчувала болю: аномалія криється в її генах, вчені не можуть у це повірити.

Нагадаємо, люди поділилися знімками з незвичайними вродженими особливостями.

Як повідомляв портал "Знай.uа" через рідкісне захворювання жінки ніс збільшився вдвічі і почервонів.

"Знай.а" писав, на голові у жінки виріс ріг, але лікар її заспокоїла.

Супрун з космосу