Світ побачив перший повний трейлер кіноадаптації легендарного мультфільму "Король Лев". Відповідне відео з'явилось на YouTube каналі студії Disney.
Режисером фільму став Джон Фавро, який раніше прославився такими фільмами, як "Залізна людина" і "Книга джунглів".
За сюжетом левеня на ім'я Сімба, спадкоємець покровителя савани Муфаси, втрачає батька через віроломного дядька Шрама. Малюк виростає у вигнанні, але повертається, щоб повернути собі трон.

Король Лев

Головну роль в озвучці отримав володар "Золотого глобуса" Дональд Гловер, також відомий як музикант Childish Gambino. Найбільш харизматичних персонажів, вірних друзів Пумбу і Тимона, озвучили відомі коміки Сет Роген і Біллі Айкнер.

Король Лев

Варто відзначити, що батька головного героя, Муфасу, озвучив Джеймс Ерл Джонс, який озвучував Симбу в оригінальному мультфільмі 1994 року. Роль левиці Налу дісталася співачці Бейонсе, а злодія Шрама - Чиветелю Еджіонфору.

В Україні прем'єра фільму відбудеться влітку 2019 року.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Раніше повідомлялося, відома компанія Warner Bros. Entertainment показала перший трейлер довгоочікуваного фільму "Джокер". Картина розповість передісторію найсерйознішого ворога Бетмена.

У головній ролі буде американський актор Хоакін Фенікс. Режисер і сценарист стрічки - Тодд Філліпс, який зняв фільм "Впритул" і трилогію "Похмілля у Вегасі".

Дія фільму відбувається у 1980 роках. Клоун Артур Флек (Хоакін Фенікс) після довгої відсутності приїжджає в Готем, щоб подбати про матір і спробувати побудувати кар'єру комедіанта. Флек якимось чином пов'язаний з впливовою родиною Уейнів, один з членів якої пізніше стане супергероєм Бетменом.

Нагадаємо, зірку "Месників" покарали за спойлери.

Раніше Знай.uа повідомляв, YouTube-канал Focus Features показав перший трейлер хоррор-комедії Джима Джармуша, де Білл Мюррей, Хлоя Севіньї, Адам Драйвер і Тільда Суїнтон ведуть боротьбу проти зомбі.

Також Знай.uа писав, фанати "Гри престолів" дізналися найголовніший секрет фінального сезону.