В графстві Хемпшир, у селі Берследон, Британія, розташоване старовинне приміщення вікторіанської епохи Manor Farm саме туди вирушив "мисливець за привидами" Тоні Фергюссон. Раніше в цьому будинку була школа.

Раніше 33-річний охоронець будівлі попередив Тоні, що йому не слід дратувати місцевих привидів, тому що інакше вони можуть дуже сильно налякати людей.

За словами Тоні, тут нібито бачили привидів і дослідник аномальних явищ вирішив сам переконатися в тому, що вони тут існують.

Тоні підпер двері класу важким каменем, крім каменю, двері також утримувала сильна пружина, і почав просити примар "пустотливих школярів" дати про себе знати і видати якийсь шум, якщо вони чують його.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Незабаром після слів Тоні зрушили двері і зачинилися самі собою, незважаючи на камінь і пружину. Тільки уявіть, як перелякався бідний Тоні.

Цей момент видно на відео нижче. Моторошні кадри показують, як Тоні Фергюсон переконує всіх школярів у імовірно колишній вікторіанській школі розповісти про свою присутність.

Сам Тоні говорить, що ще до цього відео він помітив, як повз нього дуже швидко промайнула темна постать у жіночій сукні вікторіанської епохи, але він не встиг зняти цей момент на камеру.

"Ці двері важать близько 10 кг, і вони не просто зачинилися з каменем, там ще і відчепилася пружина. Це дуже мене налякало", - розповідає Тоні.

Наголошується, що в цьому класі більше століття тому навчалося багато дітей, які жили тут же в будинках за сусідством.

Але як припускає Тоні, примарою був дух учителя, який колись працював у цій школі.

"Вчителька швидше за все намагалася захистити свою територію. Співробітники будівлі сказали мені, що вона тут все контролює. У мене було відчуття, що за нами стежать, і я можу сказати, що вона не хоче, щоб там знаходилися люди. Я хочу повернутися сюди в інший день і залишитися тут на ніч. Багато людей бачили тут цей привид і я теж хочу його побачити або як він знову зачинив двері".

Нагадаємо, в старовинному маєтку зловили привида.

Як повідомляв портал "Знай.uа", привид влаштував фотосесію сплячій жінці.

Також "Знай.uа" писав, про топ-5 паранормальних місцьпланети, про які навіть думати страшно.