У мережі показали потішним відеороли, у якому собака і кішка разом "співпрацюють" заради полювання.

Відповідний ролик з'явився у мережі.

Наразі вже відомо, що тварини об'єднались для того щоб загнати білку.

Охотнички!

Мудрый кот, пропустил большого друга на разведку! 🤣 Источник: www.youtube.com/watch?v=0KvwABWxJCU

Geplaatst door КотоПёс op Maandag 9 juli 2018

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Варто нагадати, що кішка Мамі стала справжньою зіркою мережі. У неї навіть є свій особистий аккаунт в Instagram з ніком mami_and_morty. Кішка стала популярною завдяки своєму зовнішньому вигляду – у неї найсумніша мордочка на світі.

Її вираз не змінюється абсолютно ніколи. Навіть якщо їй дарують нову іграшку або затишний будиночок, ніжно гладять, міцно і щиро обіймають, годують або вітають з днем народження. Мамі завжди неймовірно сумна. Вона виглядає так, ніби її дуже сильно образили, зробили їй боляче, і вона ось-ось заплаче.

Крім того ми писали, що Monterey Bay Aquarium американська некомерційна організація, океанаріум, розташований в Монтереї, штат Каліфорнія. Вона розповіла про мешканця одного з акваріумів – морської видри Еббі.

Говорячи про тваринний на своєму акаунті в Twitter, співробітники океанаріуму назвали тварину "пухлявой киска" ("chonk"), "пишною дівчинкою" ("thick girl") і "абсолютної одиницею" ("an absolute unit"). Одне з виражень поширене в сленгу реперів, а два інші популярні як меми. Саме тому користувачі неоднозначно відреагували на публікацію.

Нагадаємо, кубинський дослідник Карлос Рафаель Борхес Селлен разом з групою палеонтологів виявили величезну кількість останків птерозавра при розкопках в регіоні Дамухи провінції Сьенфуегос в центральній частині острова.

Як повідомляв "Знай.ua", ще в 2017 році вчені NASA створили спеціальну клітку для мишей, яким належало жити в космосі. За цей час дослідники провели кілька тестів, але тільки в цьому році, як пишуть автори, пройшов перший докладний поведінковий аналіз мишей, які жили в Rodent Habitat на МКС.

Також "Знай.ua" писав, що в інтернеті досить активно набирає перегляди веселе відео, на якому пес породи пітбуль намагається зробити кілька справ одночасно. На кадрах видно, як бігаючий собака вирішив заодно і потрястися.

Пальчевський: Зеленський показав зуби в спілкуванні з Порошенком