Людям з цукровим діабетом, не можна вживати в їжу капусту - такої думки дотримуються більшість світових дієтологів і нутриціологів. Надмірне вживання овоча призводить до підвищення цукру і холестерину в крові і знижує вироблення інсуліну. Салати з капусти і овочів приносять користь для здоров'я, проте налягати на овоч не варто, якщо є проблеми з виробленням і засвоєнням цукру.

Виявляється, капуста корисна не всім

Також діабетикам не рекомендують їсти банани, хурму, диню і виноград. Ось і виходить, що для цієї категорії людей не всі фрукти однаково корисні.

Якщо ж ви страждаєте на гіпертонію, відмовтеся від ягід, у тому числі - калини, журавлини. Якщо є небезпека утворення тромбів, то утримайтеся від чорної смородини.

Людям, у яких є серцево-судинні захворювання, рекомендовано відмовитися від болгарського перцю.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Вчені запропонували активувати один з цих шляхів секреції інсуліну, використовуючи ліки, відомі як агоністи типу глюкагону-1 (GLP-1), найбільш часто використовуються для лікування діабету 2 типу.

Медики рекомендують людям зі схильністю до діабету пройти діагностичне генетичне тестування на цю рідкісну і успадковану форму діабету.

Нагадаємо, компонент, що входить до складу галюциногенного напою аяуаска, може послужити основою для нового методу лікування цукрового діабету.

Як повідомляв портал "Знай.иа"<! --StartFragment-->псоріаз збільшує ймовірність виникнення діабету 2-го типу.

"Знай.иа" писав, антидіабетичні препарати можуть запобігти розвитку хвороби Альцгеймера.

.