Колишній співробітник ВВС США Чен Томас в 1966 році написав книгу під назвою "Історія Адама і Єви". У цій книзі автор розповідав дивну гіпотезу, що книга так і не було опубліковано, за винятком кількох розділів, так як потрапила під особливу цензуру ЦРУ.

Зокрема там сказано, що Ісус Христос жив у Індії під час так званих "втрачених років", які пропущено в Біблії.

А потім, коли його розіп'яли, за ним прилетів НЛО та інопланетяни забрали його до себе. Зараз, після епохи фон Денікен за його теорією палеоконтакта, подібними гіпотезами навряд чи когось здивуєш, але в ті роки це було надзвичайно незвичайним. Про це пишуть американські ЗМІ.

Статуя Ісуса
Статуя Ісуса

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Чен Томас працював в якості дослідника і розбирав випадки з наглядом НЛО, тому його інтерес до цієї теми виник не з нізвідки. І ймовірно по ходу своєї роботи він дізнався значно більше речей, ніж розраховував. Лише днями, через 50 років, книгу Томаса нарешті опублікували.

Томас описує, що на півночі Індії Ісус жив серед народу Нага і пробув серед них 18 років. Цивілізація Накааль нібито досягла свого розквіту 50 тисяч років тому і тоді їх було 64 мільйони людей.

За словами Томаса, останні слова Ісуса перед смертю насправді були сказані мовою Нага і це було "Я слабшаю, я слабшаю, темрява поглинає мене". А коли Ісус помер, за його тілом прибув інопланетний корабель. Томас пише, що біблійна історія створення світу і створення людей насправді є притчею про загибель попередньої цивілізації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ванга є однією з найвідоміших віщунок. Вона часто робила пророкування про прийдешні катаклізми, які збувалися. Проте вона була не єдиною жінкою-пророком, чиї пророцтва збувалися. Експерти звернули увагу на передбачення про Третю світову війну від Гунхильди Смелхус, яку називають "норвезькою Вангою", адже її пророцтва також часто збігаються з подіями в світі.

Нагадаємо, прибульці з Нібіру нишком готують Апокаліпсис: нікому не сховатися, Земля в небезпеці.

Як повідомляв Знай.uа Великодній Апокаліпсис: землян попередили про найкривавіше свято за 1700 років.

Також Знай.uа писав, пожежу в Соборі Паризької Богоматері пророкував Нострадамус: французів попереджали ще 500 років тому.