У американки на ім'я Мелоді Хеймс дуже незвичайна професія - вона працює перукарем для коней. Оригінальне захоплення з'явилася у жінки ще в ранньому віці, пише CNN.

Мелоді розповіла журналістам, що в дитинстві у неї був улюблений поні, який страждав хворобою Кушинга - він неправильно линял. Дівчині доводилося постійно підстригати вихованця, а згодом друзі натякнули Мелоді, що на цьому можна зробити бізнес. Одного разу клієнт попросив у перукарки зробити його коню креативну стрижку.

"Я ніколи цього не робила раніше. Але у мене підхід сказати "Так", а хвилюватися пізніше. Тому ми зробили це і клієнтка виклала результат онлайн", - розповідає барберка.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Після цієї пропозиції так і посипалися на Мелоді. За її словами, стрижка ніяк не шкодить коням.

"Вони насолоджуються цим! Коней не стримують і не дають їм седативних. Так ми можемо стежити за їх покровом і шкірою, і тим, що відбувається під хутром".

Хеймс розповіла, що їй не потрібні трафарети. Вона використовує стародавні технології, якими користалися ще "дідусі-американці".

Жінка займається цим незвичайним бізнесом вже 6 років. Вона допомагала створювати дизайн до дня 100-річчя перемир'я з часу закінчення Першої Світової війни. Крім того, на даний момент вона навчає інших людей своєму заняттю.

Horse Barber

Shaving stars into horses’ butts.

Geplaatst door 60 Second Docs Animal Style op Donderdag 28 maart 2019

Нагадаємо, у соціальних мережах з'явився відеоролик із запальним танцем медсестри з Росії. Дівчина влаштовує на роботі танцювальні п'ятихвилинки, щоб відволіктися.

Раніше Знай.uа повідомляв, у Facebook користувач "Абсурд Безумовный" показав своїм підписникам коротке відео, на якому відображена "робота" рятувальників.

Також Знай.uа писав, у Google з'явилася цікава функція, яка знищує пошукові запити. Незвичайне нововведення підготували спеціально до виходу фінальної частини фільму про Месників.