Навіть в 21 столітті багато країн Азії і Африки залишаються вкрай небезпечними для маленьких дівчаток, адже вони практикують те, що в цивілізованому світі називається сексуальним рабством. Про це передає Clutch.

У наш час абсолютна більшість європейок здобуває освіту, і лише потім виходить заміж. Однак, у дівчаток, які народилися в країнах Африки та Азії, немає такої привілеї. Вже в 5 або 8 років їх видають заміж за чоловіків старших у 3-5 разів, а потім їх чекає жахлива шлюбна ніч і народження дитини.

У світі щорічно близько 200 тис. дівчат у віці 13-15 років виходять заміж. Більше 40 тис. дівчаток-підлітків щорічно стають матерями. Наприклад, зовсім нещодавно світ вразила новина про дівчинку з Ємену, яка загинула після зґвалтування її 40-річним чоловіком.

Сім'ї буквально продають цих маляток педофілам. В Азії та Африці можна зустріти значну кількість підлітків, які вже встигли стати багатодітними матерями. При цьому дівчатка практично нічого не знають про інтим, і не завжди розуміють, що вагітні.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

На жаль, пологи в 12 років - це не найжахливіше. Крім постійних зґвалтувань і вагітностей їм доводиться терпіти побої. Чоловіки фактично вважають цих дівчаток домашніми рабинями і можуть робити з ними все, що заманеться.

Зовсім недавно журналісти активно писали про 12-річну дівчинку Аїші, яку віддали бійцеві Талібану (Талібан — ісламська рух, що зародився в Афганістані, ООН визнала терористичною організацією) у якості боргу. Сім'я бойовика змушувала дитину спати в повітці, а коли дівчинка спробувала втекти, їй відрізали ніс і вуха, змусивши спливати кров'ю в горах. Американські лікарі 10 тижнів боросиль, щоб врятувати її обличчя.

Багато організації борються з цією страшною несправедливістю. Приміром, актрисі Еммі Уотсон вдалося домогтися, щоб у Малаві підняли вік шлюбу до 18 років.

Нагадаємо, вчителька звинуватила 13-річного школяра у зґвалтуванні, але в суді дізналися гірку правду.

Раніше Знай.иа повідомляв, друг матері затіяв дивну "гру" з її трирічною донькою.

Знай.иа писав, 11-річна дівчинка народила від дідуся під час гри в ляльки.