Дочка скандального народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна Алла, впевнений користувач мережі і часто тішить шанувальників новими фотографіями і відео у соцмережі Instagram. Як відомо, нещодавно дівчина народила первістка, якого назвали Марком, а тепер, як видно на фото, повернулася в колишню форму і вже наповну красується в різних вбраннях, публікуючи фото в мережі.

Так, цього разу на своїй сторінці в мережі Алла Добкіна показала нову фотографію, на якій постала в пляжному луці, а з підпису до цього знімку стає зрозуміло, що дівчина відправилася на теплий курорт Белек, що в Туреччині. До речі, саме в Белек на великодні свята вирушив з дружиною і дітьми новообраний президент України Володимир Зеленський.

На фотографії, яка з'явилася в записі Алли Добкіної, вона постала на огляд публіки в яскравому триколірному купальнику, який підкреслив підтягнуту фігуру дівчини, її довгі ноги і пишний бюст. Алла прилягла на білий пісок, а трохи далі за її спиною видно пляжні парасольки і шезлонги з відпочиваючими людьми. На її голові широкий солом'яний капелюх з-під якого звисає розпущене волосся, а на обличчі немає макіяжу.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У підписі до фотографії Алла Добкіна написала: "Добре в селі влітку… лише вдень правда, ввечері холодно". Геолокація до фотографії свідчить про те, що дівчина відпочиває на курорті Maxx Royal Kemer White Beach в Белеку. Така публікація не залишилася без уваги фоловерів, підписники дочки Михайла Добкіна в захваті від її образу і стрункої фігури, адже дівчина менше ніж рік тому народила дитину. Аллі бажають гарного відпочинку та успіхів у її благодійній діяльності.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.