На шосе вночі сталося справжнє диво. На дорозі був помічений велосипедист з возом ззаду. Він не помітив, що на нього летить вантажівка і здавалося, що зіткнення не уникнути, але сталося неймовірне.

У момент, коли мало відбутися зіткнення, стався спалах, а після неї велосипедист магічним чином опинився на іншій стороні дороги. Він з'явився перпендикулярно свого минулого руху.

Водій вантажівки зупинився, але залишився в подиві. Він вийшов з машини і побачив, що аварії не сталося, все в порядку.

Чоловік з'явився з нізвідки і відвернув страшну аварію, в якій міг загинути як мінімум велосипедист. При цьому спаситель швидким кроком пішов геть.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Згідно однієї теорії, чоловік вийшов з просторово-часового тунелю. Однак перед цим він повинен був зменшитися до планковскої величини простору – до одного мікросвіту (10^-35 метра).

Прихильники іншої теорії вважають, що з материнського простору "вирізали" частину простору з допомогою плазми. Саме цим і можна пояснити виникнення спалаху. Виділену частину в підсумку була переміщена і розігнано. Плазмова ізоляція дочірнього простору знята, коли чоловік досяг точки призначення.

Раніше повідомлялося, що три подруги весело проводили час, спілкуючись зі знайомими і друзями. Вони вирішили зробити на пам'ять снимок і попросили знайомого їх сфотографувати. У той момент ніхто з присутніх не помітив нічого незвичайного. Але коли дівчата побачили фотографію, вони були шоковані. Їх чекав справжній сюрприз.

Нагадаємо, на вечірці сфотографували гуманоїда.

Як повідомляв Знай. ua, прибульці наділили деяких землян особливими здібностями.

Знай. ua писав, що будет якщо чорна діра замінить землянам Сонце.