Епоха правління Порошенко і його компанії звернулася справжнім кошмаром для всіх українців. Вони чекають-недождуться, коли настане феєричний кінець цього ужасу. Але, не покидає гумор українців і вони щосили фантазують про те, куди податися Порошенка з друзями після 20 травня. Свої бажання талановиті громадяни втілюють у різноманітних фотожабах. Однією з таких поділився юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Президент України Петро Порошенко на генпрокурор Юрій Луценко
Президент України Петро Порошенко на генпрокурор Юрій Луценко

"Після 20 травня 2019 року." - лаконічно підписав кадр Шнайдер, натякаючи на інавгурацію Володимира Зеленського.

На фотожабе ми бачимо кадр з фільму "Джентельмени удачі", де замість осіб ув'язнених прифотошопили Луценко, Порошенко і Парубія.

После 20 Мая 2019 Года....

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 16 mei 2019

Українці в коментарях розділилися в думках: хтось сміється,а хтось не вірить, що таке можливо.

"Всіх на хутір", "Це повинно відбутися швидше, скоро літо закінчиться, а дороги нікому ремонтувати. Всі робітники на заробітках, тому потрібні VIP фахівці", "Не смішітье мою сивину", "Хто кого посадить?", "Нічого не буде"

"Цих тв*рюк в зоопарк треба посадити, щоб люди могли в харю їм плюнути!", "Поки це мрії ... Все буде ясно найближчим часом ... Але впевненості немає", "Приємно оку", "Любо-дорого дивитися", "А де решта? Добре було б", "Поки ми про це можемо тільки мріяти", "Картина невідомого художника "Створення нової коаліції".

Також знайшлися і її більш талановиті та винахідливі українці, які пригадали відкладання інавгурації Зеленського з обурливим приводів і запропонували варіант нового свята на 20 травня.

"20 травня - день визволення України від Порошенка" - повідомляє один з фоловерів Шнайдера.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 10 травня відбувся допит чинного президента Петра Порошенка у справі розстрілів на Майдані.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у мережі активно обговорюють ситуацію з роздачею нагород чинним президентом України Петром Порошенком.

Також портал Знай.ua писав про те, що через 24 дні після того, як Порошенко програв вибори, гарант почав призначати і звільняти кадри.