Дочка пішла у маму, а син — у тата. Їх красу оцінили не тільки родичі і прихильники, але і модельні скаути. Про це передає Clutch.

Парам завжди цікаво, на кого буде схожим їх малюк — чиї гени виявляться сильнішими. Особливо сильний інтерес, якщо пари — міжрасові. У цьому випадку більш очевидно, на кого схожі діти. А які діти народжуються в сім'ях, де самі батьки — володарі змішаних кровей?

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сім'я Айжан — яскравий приклад, адже у мами сімейства пуерторіканські, ямайські, афроамериканських, португальські та індіанські корені, а у тата — сирійські, польські, французькі та італійські.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зараз пара Айжан виховує двох дітей — 11-річну дівчинку Бруклін, яка виразно більше схожа на маму, і дворічного сина Кінгстона. Малюк більше схожий на тата, особливо кольором шкіри, але деякі риси — мамині. Також від мами хлопчикові дісталися кучеряве волосся.

Незважаючи на те, що Кінгстона всього два роки, у нього є свій аккаунт в Instagram, адже він — модель. Старша сестра Бруклін теж займається моделінгом, акторською майстерністю і грає на скрипці.

Нагадаємо, психологи виділили 8 видів кохання.

Раніше Знай.ua повідомляв, як виглядала найбільш плодовита жінка у світі.

Також Знай.ua писав, дитина міжрасової пари змусила світ затамувати подих.