Відомий український астролог Марина Скаді розповіла, до чого українцям варто готуватися 24 серпня, на День Незалежності.

За її словами, у цей день відбудеться важлива астрологічна подія – Венера з’єднається з Марсом у знаку зодіаку Діва. Венера відповідає за жіночність, а Марс – за войовничість. Зустріч цих двох планет зарядить українців неймовірною енергією, передають "Факти".

День незалежності
День незалежності

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Цей день прекрасний для прийому гостей, будьте впевнені - спілкування пройде невимушено. Також це відмінний час для того, аби поглянути на своє життя під іншим кутом.

"Добре протікатиме робота з інформацією, підвищуватимеся здатність до навчання, до будь-яких інтелектуальних занять. З’явиться можливість записатися на курси, про які давно мріяли. Ви все встигатимете, є шанс легко впоратися з купою дрібних поточних проблем. Добре зайнятися купівлею-продажем, 24 серпня для цього відповідний час. Вдало складатимуться короткі ділові поїздки". Марина Скаді

Скаді розповіла, що 24 серпня не варто приймати важливих рішень, адже у цей день легко потрапити у пастку шахраїв та стати жертвою неприємної ситуації. Також астролог не радить вирушати у далеку дорогу.

Нагадаємо, астрологи склали детальний прогноз на серпень для кожного.

Як повідомляв портал Знай.иа, астрологи назвали найбільш шкідливих чоловіків за знаком Зодіаку.

Також портал Знай.ua писав, астрологи назвали найбільшкрасивих людей по знаку Зодіаку.