Експерт з аномалій, Скот Уоррінг зміг помітити надзвичайних розмірів НЛО біля Сонця у одному з документів NASA, який вдалося зробити апаратом EHO 195 SOHO, що показує диск світила через фільтр зеленого кольору.

Про це стало відомо завдяки повідомленням видання UFOsightseeingsDaily.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нібіру
Нібіру

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На думку фахівця, творцями дивного об'єкта могли стати прибульці з Нібіру — гігантської планети-вбивці, яка нібито рухається до Землі і вже 30 серпня знищить все живе на нашій планеті.

Спочатку Скотт Уоррінг прийняв НЛО на сонячний протуберанец, але, придивившись, побачив величезну кількість контурів прямокутної форми, що наштовхнуло його на думку про те, що об'єкт було створений штучно. Уфолог звернув увагу і на те, що НЛО у 10 разів перевищує габарити Землі.

На думку прихильників конспірології, побудувати такий об'єкт можуть тільки дуже просунуті як в інтелектуальному, так і в технічному плані цивілізації, і ці висновки не суперечать припущенню про належність НЛО на планеті Нібіру.

Нагадаємо, Нібіру розірвало на мільярди осколків, які мчать до Землі з шаленою швидкістю: часу обмаль.

Як повідомляв Знай.uа мало Криму Путіна, тепер ще Нібіру: нещадна планета-кат запустила зворотний відлік на півострові, це кінець.

Знай.uа писав, вдавилася Сонцем: планета-вампір Нібіру вибухнула космічними "кулями", рикошет дістався до Землі.