Національне антикорупційне бюро (НАБУ) відкрило кримінальне провадження за фактом можливого декларування недостовірної інформації депутатом Верховної Ради Михайлом Поплавським (група "Воля народу"). Про це повідомляє "УП".

У ході розслідування детективи НАБУ перевірять інформацію про можливе приховування Поплавським житлового будинку площею 1067 кв. м. Знімки цього житла регулярно з'являються у соцмережах артиста.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, на парламентських виборах у 2019 році Поплавський очолив Аграрну парію, але вона не пройшла у Верховну Раду.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Нагадаємо, Поплавський нажив серйозні проблеми через скандальні знімки.

Як повідомляв портал Знай.ua, Поплавському не вдалося приховати розкішну віллу на тисячу метрів, "танцюють під його дудку не тільки студенти".

Також Знай.uа писав про те, Віктор Павлік одружився вчетверте, нова наречена виявилася "ще тієї штучкою".