Олігарх Ігор Коломойський після виборів президента України зустрівся з п'ятим президентом Петром Порошенком. Відомо, що у них давно склалися непрості відносини. Про це він розповів в інтерв'ю для "Цензор.немає".

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Коломойський зазначив, що це сталося один раз і не носила офіційний характер. Зустріч пройшла в приватному будинку в Києві, але він не уточнив де саме.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Крім того, ініціатива зустрічі виходила від третьої особи, а обидва опонента погодилися на розмову.

"Ми з ним ні про що не домовлялися… Ми просто поговорили. Про життя. Шанобливо. Як він себе почуває в ролі не президента, наприклад, які у нього відчуття. Нормально. Звикає. Звичайно, скажімо, в останні роки його правління, у нас були не сильно сонячні відносини…", зазначив Коломойський.

Олігарх спростував твердження, ніби Порошенко після того, як влаштовував "гоніння" на Коломойського, тепер намагається домовитися про "ненапад на якихось умовах".

"Не було ж гонінь. Не було проти мене висунуто жодних звинувачень, не було підозр. Так, були фактові кримінальні справи. Нічого особистого. Вже вибори закінчилися. Після цього ви бачили, щоб він щось погане сказав? Після 21 квітня?" — уточнив політик, додавши, що його добрі слова на адресу Порошенка "це безкоштовно, це комплімент".

Нагадаємо, Коломойський зробив сміливу заяву про розпуск Ради.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський вніс на розгляд Ради 66 невідкладних законопроектів.

Також Знай. ua писав, що з Порошенка стався неприємний конфуз при отриманні депутатської "корочки".