Американський президент використовував жест, яким підкликають домашнього улюбленця, аби звернутися до своєї дружини. У Мережі активно обговорюють відео, на якому Дональд Трамп покликав свою дружину Меланію "до ноги", а перша леді тут же підбігла.

Відповідний ролик був опублікований в Twitter письменника Джеймса Фелтона.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На кадрах президент США стоїть біля автомобіля в оточенні охорони і кілька разів ляскає себе по нозі так, як зазвичай звуть собаку “до ноги”. До Трампу відразу підійшла його дружина Меланія.

Президент США Дональд Трамп із дружиною Меланією
Президент США Дональд Трамп із дружиною Меланією

Автор посту написав під відео слова самого Дональда Трампа: "Ніхто не поважає жінок більше мене".

Користувачі мережі страшенно розлютилися через поведінку президента США. В коментарях деякі саркастично пожартували, що Меланії "навіть не дали смаколика" або, що такий ефект "досягається тривалим дресируванням".

Нагадаємо, раніше Зеленський провів телефонну розмову з Ангелою Меркель.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський їде до Варшави.

Також Знай.uа писав, що Коломойський зробив заяву про можливий розпуск Ради.