Еротичний гороскоп на 12 жовтня Овен

В цей день ваш колишній може дізнатися про нинішнього партнера. Ви можете потрапити під його несхвалення, але навряд чи вам варто прислухатися до його думки.

Еротичний гороскоп на 12 жовтня Телець

Постарайтеся не слухати своє серце і тіло, а краще дійте так, як велить вам розум. Хоча це й зменшить задоволення, але вбереже від багатьох неприємностей.

Еротичний гороскоп на 12 жовтня Близнюки

Зірки подарують вам сильну чутливість до запахів. Ви почуете багато нових і дуже приємних. Так що не відправляйте партнера в душ перед сексом.

Еротичний гороскоп на 12 жовтня Рак

Всі ваші плани щодо інтимного життя доведеться скасувати, якщо ви зараз же не почнете займатися собою і своїм здоров'ям. По-іншому ви не потягнете таку еротичну ношу.

Гороскоп на жовтень

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні готується революція у житловій сфері Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Еротичний гороскоп на 12 жовтня Лев

Багато уваги потрібно приділити не самому акту любові, а часу після нього. Зробіть все так, як найбільше любить ваша половинка.

Еротичний гороскоп на 12 жовтня Діва

Вам буде складно розділити бажання партнера. Але якщо цього не зробити, то всі ваші старання будуть лише тратою часу для обох.

Еротичний гороскоп на 12 жовтня Терези

Вам вдасться зрозуміти, як відрізняються ваші нинішні відносини від тих, якими вони були на початку. Постарайтеся сконцентруватися на плюсах.

Еротичний гороскоп на 12 жовтня Скорпіон

Вас очікує дуже емоційний секс, всі обставини будуть дуже романтичними. Тільки не розплачтеся від щастя, а то вас неправильно зрозуміють.

Еротичний гороскоп на 12 жовтня Стрілець

Все, що вас буде хвилювати в цей день – тільки робота. З таким настроєм ваш максимум – ніжний поцілунок на ніч. Враховуйте це.

Еротичний гороскоп на 12 жовтня Козеріг

Вам треба буде багато розбиратися в собі, в своїх почуттях і відчуттях. Це нелегко, але періодично доводиться ставати самому собі психологом.

Еротичний гороскоп на 12 жовтня Водолій

Ви станете справжнім вередуном, якому нічого не подобається, навіть поцілунки і обійми. Вашому коханому не позаздриш, але це скоро пройде.

Еротичний гороскоп на 12 жовтня Риби

Сьогоднішній день буде досить складним у плані любовних ігор. Ні, всі дії і ласки у вас будуть виходити на ура. Складно буде до них приступити.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, на скільки жорстоким буде жовтень. Прогноз приголомшить українців. Народний синоптик Леонід Деркач повідомив, чи буде бабине літо і коли чекати його настання.

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.