Еротичний гороскоп на 31 жовтня Овен

Зірки радять вам не звертати уваги на слова партнера під час любовних ігор. Вони зовсім не відображають того, що він думає.

Еротичний гороскоп на 31 жовтня Телець

Спробуйте порадувати партнера незвичайним десертом. Обов'язково збережіть еротичний зміст, а то який сенс в готуванні.

Еротичний гороскоп на 31 жовтня Близнюки

У вас може вийти сексуальне пригода. Але точно не відомо, чи принесе вона радість чи все таки більше проблем. Вирішувати вам.

Еротичний гороскоп на 31 жовтня Рак

Відсуньте капризи коханого і повністю присвятіть цю ніч тільки своїм бажанням. Хоча зовсім ігнорувати його не варто.

Гороскоп на листопад

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Еротичний гороскоп на 31 жовтня Лев

Кар'єра – важлива частина життя, але варто подумати і про свої бажання. Навіть при дуже насиченому дні виділіть шматочок часу на любовні втіхи.

Еротичний гороскоп на 31 жовтня Діва

Діви можуть зовсім забути з ким і коли були минулої ночі. Може це дія алкоголю, а може просто згадати про такого коханця нічого.

Еротичний гороскоп на 31 жовтня Терези

Ваш партнер у цей день може зробити справжній сексуальний подвиг. Але від вас потрібно схвалення і зацікавленість. Можете і пару компліментів сказати.

Еротичний гороскоп на 31 жовтня Скорпіон

Ви будете дуже намагатися триматися подалі від інтимних розваг і думати про щось високоморальне. От тільки вас весь день будуть дражнити.

Еротичний гороскоп на 31 жовтня Стрілець

Ви будете сильно втомленими і роздратованими, коли від вас зажадають будь-яких сексуальних дій. Навіть тих, які ви не вважаєте обтяжливими.

Еротичний гороскоп на 31 жовтня Козеріг

Не мучтеся фантазіями, це погано вплине на ваше здоров'я. Краще здійснити хоча б одну, навіть якщо вона здається вам занадто сміливою.

Еротичний гороскоп на 31 жовтня Водолій

Підіть назустріч партнеру в його сексуальних бажаннях. Але уникайте тих, які можуть образити чи принизити вас. Хоча вони не очікуються.

Еротичний гороскоп на 31 жовтня Риби

Рівних вам по ніжності і вмінню спрямовувати енергію сильної статі в потрібне русло – нині немає! Так що сміливо починайте роздягати вашого партнера – і м'яко, але наполегливо ведіть його до ліжка.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, на скільки жорстоким буде жовтень. Прогноз приголомшить українців. Народний синоптик Леонід Деркач повідомив, чи буде бабине літо і коли чекати його настання.

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.