Еротичний гороскоп на 16 листопада Овен

Час і можливості дозволять вам добре провести час разом, а після вже можна приступати до еротичних ігор. Але на перший етап не шкодуйте грошей.

Еротичний гороскоп на 16 листопада Телець

Якщо вам вже захотілося різноманітності, то доведеться брати ініціативу в свої руки. Від партнера подібних сюрпризів не чекайте.

Еротичний гороскоп на 16 листопада Близнюки

В цей день у вас буде все виходити відмінно. Тільки беріться тільки за хороші справи і тіла. Буде прикро, якщо потім виявиться, що ваші старання марні, так як вас цей об'єкт більше не цікавить.

Еротичний гороскоп на 16 листопада Рак

Зірки вважають, що ви можете отримати звісточку з минулого, яка зачепить вашу душу. Ось тільки нинішньому партнерові це може не сподобатися. Або приховуйте, або відмовтеся від усього, що сталося раніше.

Гороскоп на листопад

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Еротичний гороскоп на 16 листопада Лев

Левам захочеться динаміки в любовних іграх, спокій, ніжність і тепло їм набридли. Якщо партнер проти, знайдіть компроміс.

Еротичний гороскоп на 16 листопада Діва

Не лякайтеся дивним пропозиціям партнера, він сьогодні схильний придумувати різні дурниці. Головне його вчасно зупинити.

Еротичний гороскоп на 16 листопада Терези

В цей день ви можете бути швидкими і грубими у ліжку. Постарайтеся бути відвертими з коханим. Це він вже точно оцінить.

Еротичний гороскоп на 16 листопада Скорпіон

Якщо грубість і ніжність вам набридли, спробуйте їх поєднати під час ваших еротичних ігор. Ефект не змусить довго чекати.

Еротичний гороскоп, фото: Clutch.ua
Еротичний гороскоп, фото: Clutch.ua

Еротичний гороскоп на 16 листопада Стрілець

Зірки роблять вам дивний натяк, що цей день повинен бути якось пов'язаний з фруктами. А ось вже як розуміти ці слова і приймати в роботу - справа ваша.

Еротичний гороскоп на 16 листопада Козеріг

Перш ніж замислюватися про секс, подумайте, як можна поліпшити настрій своєї половинки. А то все так погано, що він і розплакатися може в самий невідповідний момент.

Еротичний гороскоп на 16 листопада Водолій

У вашого коханого можуть виникнути труднощі і доставлянням вам задоволення. Подумайте, може ви просто сильно чіпляєтеся? Тоді краще взагалі відмовитися від сексу.

Еротичний гороскоп на 16 листопада Риби

Для Риб сьогодні дуже корисно було б зайнятися сексом в тихому безлюдному місці на свіжому повітрі. Ось тільки погода не дозволяє. Тоді залиште відкритим балкон або кватирку. Штори теж краще не закривати.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, що погода взимку буде аномальною. Тенденція останніх років збережеться, однак зміни клімату призведуть до сильних коливань температур. Українці ще дізнаються, що таке "собачий холод".

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.