Еротичний гороскоп на 30 листопада Овен

Краще не мрійте про гарний секс в цю ніч. Ваш партнер не зможе і не захоче влаштовувати таке свято. Швидше за все він просто дуже втомився.

Еротичний гороскоп на 30 листопада Телець

У вас відмінно вийде готувати їжу в цей день, але з інтимним життям все буде не так легко. Зате зможете влаштувати чудову вечерю.

Еротичний гороскоп на 30 листопада Близнюки

Вас найбільше приваблять військові. Проти параду ви теж не будете мати нічого проти. Саме відчуття, що хтось сильніший за вас, доставить вам задоволення.

Еротичний гороскоп на 30 листопада Рак

Ваш партнер може виявитися трохи млявим в ліжку. Може це він відчуває прихід зими. Візьміть справу в свої руки і трохи розтормошіть його.

Гороскоп на грудень

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Еротичний гороскоп на 30 листопада Лев

Не витрачайте свою енергію на приготування їжі. Краще замовте на дім або сходіть в ресторан. Енергія вам дуже знадобиться для незабутньої ночі.

Еротичний гороскоп на 30 листопада Діва

Вам краще приберегти чутливість до наступного разу. Вас можуть чекати неприємні дрібниці, які зникнуть після півночі. Тоді і приступайте до пестощів.

Еротичний гороскоп на 30 листопада Терези

Звичайна розмова на відверту тему може змусити вас ніяковіти. Ви навіть можете очі закрити під час любовної ціни у фільмі. Звідки така сором'язливість?

Еротичний гороскоп на 30 листопада Скорпіон

Сьогодні у вас буде настрій влаштувати невеликий показ мод або навіть стриптиз для коханого. Відмінна ідея! Надягайте свою найкращу білизну.

Еротичний гороскоп, фото: goodfon
Еротичний гороскоп, фото: goodfon

Еротичний гороскоп на 30 листопада Стрілець

Сьогодні за вашим партнером потрібно будет слідкувати, бо йому буде досить непросто тримати себе в рамках не тільки пристойного. А за дотриманням техніки безпеки, як це не прикро, доведеться стежити вам.

Еротичний гороскоп на 30 листопада Козеріг

Якщо у вас є люди, інтимних стосунків з якими вам дуже хочеться, але не було можливості або ви просто не могли знайти вдалого випадку, то великий шанс, що все вийде сьогодні.

Еротичний гороскоп на 30 листопада Водолій

Якщо вже ви вирішите сьогодні образитися на свого коханого, то вже ніщо не поверне йому вашої прихильності аж до наступного ранку.

Еротичний гороскоп на 30 листопада Риби

У Риб сьогодні знайдуться всілякі причини, щоб уникнути любовних ігор. Найбільш поширеною відмазкою стануть домашні клопоти, хоча насправді причиною може стати духовне нерозуміння та недовіра до партнера.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, що погода взимку буде аномальною. Тенденція останніх років збережеться, однак зміни клімату призведуть до сильних коливань температур. Українці ще дізнаються, що таке "собачий холод".

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.