Еротичний гороскоп на 4 грудня Овен

Цей день унікальний, адже у вас прокинеться святковий настрій. Використовуйте його, щоб секс теж вийшов святковим, а в якості подарунка можете бути ви самі.

Еротичний гороскоп на 4 грудня Телець

Вам зовсім не підійде швидкість і зайва поспішність. Так що секс вам показаний теж повільний, можливо навіть повільніше, ніж зазвичай. Таке щастя шкода буде швидко закінчити.

Еротичний гороскоп на 4 грудня Близнюки

Щоб створити потрібний романтичний настрій у спальні використовуйте розсіяне світло. Гірлянди і свічки теж чудово підійдуть.

Еротичний гороскоп на 4 грудня Рак

Весь день будуть оточувати спокуси, від яких неможливо сховатися. Проте постарайтеся не піддаватися скороминущим бажанням. Переключіть думки на щось інше.

Гороскоп на грудень

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Еротичний гороскоп на 4 грудня Лев

Вам варто було б задуматися про те, що ви будете робити, якщо ваш коханий вам зрадить. Не починайте ревнувати, завжди треба мати запасний план.

Еротичний гороскоп на 4 грудня Діва

Не використовуйте секс, як зброю, шантаж вам все одно не допоможе. Та й з часом можете помінятися місцями з жертвою. Проявіть менше агресії.

Еротичний гороскоп на 4 грудня Терези

За вплив на ваш знак Зодіаку будуть змагатися Місяць і Венера. Так що ви будете занадто сластолюбними, але з іншого боку – сентиментальними і романтичними.

Еротичний гороскоп на 4 грудня Скорпіон

Ви занадто ускладнюєте ваше інтимне життя собі і партнеру. Знайдіть оптимальне рішення, щоб вирішити проблеми і відмітьте пристрасним сексом.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Еротичний гороскоп на 4 грудня Стрілець

Зірки радять вам допомогти хорошій людині. Для цього знадобиться лише трохи вашого часу. А от як це може бути пов'язано з сексом, зірки не уточнюють.

Еротичний гороскоп на 4 грудня Козеріг

Щоб надовго взяти в полон вашого обранця, слід як добренько догодити йому, а потім просто кожен день стягувати з нього сексуальну данину. Робіть все, на що здатна ваша фантазія.

Еротичний гороскоп на 4 грудня Водолій

Не завжди ж перебувати в ідеально горизонтальному положенні. Так будь-яке ліжко набридне. А вам потрібна тверда поверхня: стіл або підлога, наприклад.

Еротичний гороскоп на 4 грудня Риби

Вам дуже захочеться піднесеної любові, тому перш ніж приступити до самого солодкого, вам краще відправитися з коханим в театр або в кіно.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.