Цими днями астрологи "розсекретили" свіженький гороскоп, де розповіли, для яких знаків Зодіаку 2020 рік стане найкращим. І слід зауважити, пощастило не всім, пише SlovoFraza.

Телець

Представникам цього знаку прогнозується, що їх смуга невдач в житті підійшла до кінця. Так, у наступному році ніяких серйозних труднощів для них не передбачається. Зауважується, що рік гарний для навчання, розширення кругозору, духовних шукань і поповнення багажу знань. Окрім цього, в другій декаді року у деяких Тельців відбудеться доленосна зустріч, яка переверне все їх життя.

Діва

Людей, які народилися під цим сузір'ям, в новому році чекає епоха стабільності на всіх фронтах життя. І слід зауважити, що вони будуть щасливі тільки тому, що відмінно старанно працювали в минулі роки. Щоправда, астрологи радять більше думати про майбутнє і не робити поспішних висновків, адже щасливий рік може обернутися витраченими нервами і зіпсованими відносинами.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Гороскоп, фото: Rosregistr.ru
Гороскоп, фото: Rosregistr.ru

Водолій

Для Водоліїв це рік стане кавовим, адже астрологи кажуть, що їм можна робити все, що заманеться. Відтак, свобода думки і вчинків не принесе ніякої шкоди, навіть навпаки, зверне увагу на більш серйозні проблеми і речі, які заважають досягти успіху. Однак, аби було все ще краще, Водоліям радять знайти те, до чого лежить душа - хобі, подорожі, спорт, кохання. А найголовніше - не переживати через дрібниці і не заганяти себе.

Риби

Рибам новий рік принесе спокій та можливість жити так, як вони давно хотіли. Однак, потрібно правильно оцінити свої можливості і співвіднести їх зі своїми бажаннями. А відтак, впевненість в собі і рішучість допоможе самореалізуватися в житті, любові і творчості.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Він принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.