Кожен перукар знає, що є ряд зачісок, які роблять обличчя візуально старшим. Фахівці переконують, що правильно підібрана зачіска може підкреслити усі переваги обличчя, в той час, як неправильна зробить його таким, що вам самим буде важко повірити у те, що покаже відображення.

Які зачіски роблять жінок старшими:

Довге волосся з рівним зрізом

Така зачіска виглядає старомодно й може підкреслити усі морщинки на обличчі. Вона не створює об'єму на голові та не викликає жодних емоцій. Таку зачіску варто обрати лише юним дівчатам.

Зачіски, які старять
Зачіски, які старять

Пряме каре та рівний чубчик

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Густий рівний чубчик в поєднанні з симетричним прямим каре не тільки вийшли з моди, але і здатні візуально додати років. Замість прямого каре з рівною гривкою краще зробити каре з профільованими кінцями або з градуюванням.

Зачіски, які старять
Зачіски, які старять

Повністю симетричні стрижки

Така зачіска здатна підкреслити абсолютно усі недоліки на обличчі. Така зачіска протипоказана людям, які мають круглу форму обличчя або зайві кілограми. Симетрична стрижка додасть не лише років, а й підкреслить усі зморшки.

Зачіски, які старять
Зачіски, які старять

Гаврош

Коли-то стрижка гаврош була на піку популярності, але це залишилося далеко позаду. Крім того, що така зачіска вже давно не в тренді, він може істотно зовні постарити. В якості альтернативи можна запропонувати "пікс". Ця стрижка тримається в моді вже кілька років, і, найголовніше, вона молодить.

Зачіски, які старять
Зачіски, які старять

Каре без чубчика

Така стрижка концентрує увагу на верхній частині обличчя та на зморшках. До того ж, якщо ваш лоб неідеальний, краще обрати іншу зачіску.

Зачіски, які старять
Зачіски, які старять

Нагадаємо, як правильно обрати ялинку на Новий рік: прості поради для кожного українця.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, у 2019 і у 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.