В мережі користувачі активно обговорюють відеозапис, який зняли в одному з буддійських храмів Бангкока перед приходом Нового року. За 15 хвилин до опівночі, під час молитви, до одного з ченців на коліна вилізла кішка.

Киця дуже настирливо вимагала до себе уваги. Так, 25-річний Луанг Пі Таечачото спробував проігнорувати приставучу тварину і навіть пару разів намагався від неї відбитися, однак безуспішно.

Про це стало відомо завдяки відео на YouTube.

Вусата терлася об ченця головою, впиралася в плече лапами, заважала гортати молитовник. У підсумку ченцеві, який ніяк не міг зосередитися, довелося перервати молитву і приголубити кішку. При цьому він, як звернули увагу користувачі мережі, зберігав спокій і доброзичливість, не виявляючи жодного роздратування. У підсумку, кішці вдалося також відвернути від молитов і літнього "колегу" Луанга, який сидів поруч.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Антоненко розповів про "зелену ф*гню", яку знайшли в його квартирі: "Це порожній муляж".

Як повідомляв Знай.uа переметнулися на бік Путіна? ОБСЄ очорнила українських військових.

Знай.uа писав, Пугачова шокувала фото без макіяжу, шанувальники переймаються: "Запали свічку і помолися".