Еротичний гороскоп на 23 січня Овен

До різних любовних ігор приступайте тільки після добре проведених культурних заходів. Тоді всі почуття і відчуття будуть набагато яскравіше.

Еротичний гороскоп на 23 січня Телець

Уважніше подивіться на оточуючих вас людей. Є ймовірність, що ви зустрічаєтеся з дуже токсичними особистостями, від яких слід позбутися.

Еротичний гороскоп на 23 січня Близнюки

Вам може бути дуже складно зрозуміти, чому ваш партнер так дивно поводиться в ліжку. Але у нього є пояснення, от тільки вони вам не сподобаються.

Еротичний гороскоп на 23 січня Рак

Раки зможуть розсердитися на долю, так як їм постійно будуть заважати віддаватися плотських утіх. Та ще і в самий невідповідний момент.

Гороскоп на 2020 рік

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Еротичний гороскоп на 23 січня Лев

Найбільший інтерес у вас викличе задня частина вашого коханого. І просто помацати вам буде мало, ви і вкусити можете, так ще і дуже сильно.

Еротичний гороскоп на 23 січня Діва

Постарайтеся стримати свою агресію, якщо ви хочете домогтися чого-небудь від приємного партнера. Так і зайву наполегливість теж стримайте.

Еротичний гороскоп на 23 січня Терези

Сьогодні вашому партнерові все еротичне стане тягарем. Так що якщо вам що-небудь і світить, то лише дуже швидке і без зайвих зусиль.

Еротичний гороскоп на 23 січня Скорпіон

Ви можете згадати про різні еротичні історії, які раніше чули і дуже хочете втілити їх у життя. Звичайно ж, роль головного героя повинна дістатися вам.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Еротичний гороскоп на 23 січня Стрілець

Ваш партнер навряд чи буде налаштований на тривалі сексуальні забави. У нього занадто багато звичайної роботи, тому вам доведеться по-іншому вирішити це питання.

Еротичний гороскоп на 23 січня Козеріг

Старше покоління будь-яким способом завадить вам отримати задоволення. Вони порадують вас своїм візитом, або їх настанови в минулому зіпсують вам всі моменти.

Еротичний гороскоп на 23 січня Водолій

Вам треба зробити все, щоб ваш коханий відчув себе на висоті. Покажіть йому своє захоплення, це йому потрібніше, ніж ласки від вас.

Еротичний гороскоп на 23 січня Риби

Вам хочуть зробити сексуальний сюрприз, а ви тільки заважаєте, навіть самі цього не помічаючи. Хоча з іншого боку, у вас нічого не вийде, так що готуйтеся до несподіванок.

Як повідомляв Знай.uа бажання українців отримати справжню зиму збулося.

Також Знай.uа писав, в інтернеті з'явилися нові фото містичної України.

Нагадаємо, в Україні знову слід побоюватися свинячого грипу, але є декілька хитрощів, як від нього захиститися.