Притулок Mitchell County Animal Rescue в американській Північній Кароліні розмістив оголошення про всиновлення "найгіршої кішки у світі" - милого пухнастика з іменем Пердіта.

Оголошення розміщене у Facebook Mitchell County Animal Rescue, Inc-North Carolina:

Як бачимо, персонал притулку вирішив креативно та цікаво підійти до оголошення і спробувати "відмовити всіх забирати кішку".

З допису можна зрозуміти, що Пердіта не для людей зі слабкими нервах.

Вона любить дивитися вам просто в душу, поки ви не відчуєте, що більше ніколи не пізнаєте радість. Їй подобається пісня Cat Scratch Fever і фільм "Кладовище домашніх тварин". Вона любить раптові стрибки і ховатися в темних кутках. Головною в будинку буде саме вона - йдеться у дописі

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Добавили вони у її опис і такі деталі, як те що вона не любить рожевий колір, дітей, собак, мультфільми, Різдво і обійми.

Вона нетовариська і шукає собі нетовариську людини, яка знає, що таке особистий простір повідомляються співробітники притулку

Допис зібрав близько 6 тисяч лайків, 3,5 тисячі коментарів і понад 5,7 тисяч репостів.

Нагадаємо, раніше в Індії сталося незрозуміле, одна з кіз народила ягня з дуже страшною мордочкою, яка може нагадати сумне людське обличчя.


Як повідомляв портал "Знай.ua", анекдоти від Знай.uа піднімуть настрій кожному.


Також "Знай.ua" писав, що незважаючи на стереотипи, що китайці всі на одне обличчя, це далеко не так, кожна людина унікальна, і у кожного є свої особливості.