Це дуже спокійний день, коли розум перемагає в сутичці над почуттями. Ви зможете заспокоїтися, полюбити навколишній світ, а також краще провести день на самоті. Будь-які ваші молитви швидше за все почують. Однак на початку дня ви можете проявити зайву емоційність і стати сильно образливими. Таким почуттям не варто піддаватися, саме ви повинні змусити їх піти. Не варто сваритися, так як потім навряд чи помиритеся.

Місячний календар, фото:  Военное обозрение
Місячний календар, фото: Военное обозрение

В справах не варто починати те, що дуже важливо для вас. Все важливе слід відкласти на інший день, так як цей не підійде для серйозних робіт. Хоча якщо ви знаєте, чого хоче ваш опонент, то можете відмінно провести переговори. Коли будете працювати, проявіть силу волі, чесність і витримку. Особливо стане в нагоді залагодження суперечок. А от фінансові питання краще не вирішувати. Не вийде сьогодні і розбагатіти або виграти в лотерею. Судовий процес теж навряд чи закінчиться на вашу користь.

Гороскоп на лютий

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Постарайтеся більше уваги приділити хворобам та їх лікування або профілактиці. Займіться водними процедурами, їжте менше грубої їжі, а віддайте перевагу натуральним сокам і легким овочевим супам. Навантаження на серце теж треба уникати.

До інших людей слід проявляти доброту, зайнятися благодійністю, комусь просто допомогти. Якщо у вас недостатньо грошей, то просто проявіть турботу до того, хто її сильно потребує. Покажіть, що ви можете виявляти хороші емоції до інших. Але компромісу в любовних стосунках досягти буде важко, багато образ вирвуться назовні. Ревнощі з вашої сторони тільки сильніше погіршать ситуацію. Якщо говорити про шлюб, то цей день відмінно підійде, якщо у вашій парі немає місця ревнощам, інакше прихована енергетика порушить ваш союз. Не варто в цей день поспішати, уникайте суєти, скільки зможете. Дозвольте подіям траплятися в їх звичайному темпі.

Як повідомляв Знай.ua тепер навчальні ролики можна дивитися не тільки на YouTube. Goggle попрацювали над гідною заміною.

Також Знай.ua писав, у Польщі більше не раді заробітчанам з України.

Нагадаємо, на Стрітення Господнє, яке буде дуже скоро, є свої заборони, яких варто дотримуватися.