українська красуня, модель "Міс Україна 2018" Леоніла Гузь порадувала своїх сетевіх шанувальників гарячої фотосесією.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Леоніли в мережі Instagram, пише портал "Політека".

Публікація Леоніли Гузь, Instagram
Публікація Леоніли Гузь, Instagram

Можна помітити, що дівчина позує на стільці, на цей раз вона взула черевики, жовті шорти і топ, а також чорну толстовку. Доповнила образ обрізаними рукавичками. Шанувальники вже встигли поставити більше 500 лайків за годину. Також фанати захопилися красою самої моделі та її нового образу.

Нагадаємо, що нещодавно Леоніла опублікувала дуже гаряче фото, де вона красується, прикривши оголені груди руками. 21-річна Леоніла Гузь вирішила знову вразити публіку і показала кадр з професійної фотозйомки, де вона стоїть у прозорих колготах в сітку, а також в елементі на стегнах, дуже нагадує бахрому.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Леоніла Гузь, Instagram
Леоніла Гузь, Instagram

На обличчі моделі видно яскравий вечірній або, швидше, макіяж для фотозйомки, волосся свої знаменитість розпустила і пронизливо дивиться в камеру. Фоловерам дуже сподобався такий ефектний кадр української красуні у нібито екзотичній рослинності, і вони обсипали Леонілу безліччю компліментів.

Нагадаємо, Кайлі Дженнер знялася для модного глянцю в образі зефірки, епічні фото.

Як повідомляв Знай.uа загадкова Кім Кардашян показала справжнє обличчя, ви повинні це побачити.

Знай.uа писав, Instagram-моделі показали зворотний бік красивих фотографій і світ здригнувся... від сміху.