Супермодель і колишній ангел Victoria's Secret Роузі Гантінгтон-Вайтлі представила новий купальник з останній колекції "M&S".

Тридцятиоднорічна красуня спеціально попозувала в спокусливому купальнику з тропічним принтом, пише Daily Mail.

Дивлячись вдалину, Роузі демонструє чарівний купальний костюм з екзотичним малюнком.

Роузі Гантінгтон-Вайтлі в купальнику

Весь пляжний образ Розі доповнюють позолочені сережки і ніжно-рожевий лак на нігтях.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше топ-модель Роузі Гантінгтон-Вайтлі брала участь в показах колекції нижньої білизни від Victoria's Secret. Тепер британська супермодель стала обличчям Burberry і Marks and Spencer's.

Найцікавіше, що Роузі вдається поєднувати кар'єру супермоделі з вихованням маленького сина Джека разом зі своїм нареченим і зіркою бойовиків Джейсоном Стейтемом.

Роузі Гантінгтон-Вайтлі в купальнику

Модель і актор познайомилися в 2010 році і незабаром почали зустрічатися. Заручили 10 січня 2016 року. 9 лютого 2017 року стало відомо, що пара чекає появи первістка. 24 червня 2017 року у Джейсона і Роузі народився син Джек Оскар Стейтем

Тепер, будучи матір'ю, Розі показала, наскільки її модельна кар'єра вписується в сімейні стосунки.

"Перше, що спадає тобі на думку, перш ніж погодитися на роботу, це думка "наскільки це правильно для моєї сім'ї", — зізналася супермодель Роузі Гантінгтон-Вайтлі.

Тому Роузі зробила перерву в модельному бізнесі, щоб не пропустити ні одного "особливого" моменту, пов'язаного з материнством.

Роузі Гантінгтон-Вайтлі разом з сином

Нагадаємо, британська топ-модель Розі Гантінгтон-Вайтлі продемонструвала своїм шанувальникам, що осінь створена не тільки для бежа або бургунді, але і для більш свіжих відтінків, наприклад, лавандового.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що наречена Стейтема показала змінилася фігуру.

Також портал "Знай.uа" писав, що найдорожча модель світу вперше роздяглася після пологів.