В англійському містечку Слау, графство Беркшир, місцевий житель Уеслі Треворс несподівано знайшов у своєму акваріумі невідому істоту. Новий квартирант домашнього акваріума виявився однією з найсмертоносніших істот на планеті.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання The Sun.

Уеслі Треворс зі своїм равликом, фото: The Sun
Уеслі Треворс зі своїм равликом, фото: The Sun

Історія отримала такий поворот, чоловік зняв морського жителя на фото і показав на форумі. Там йому повідомили, що на знімку - равлик-конус. Чоловік нічого не знав про істоту і не купував її. Він припускає, що равлик потрапив до акваріуму разом з креветкою, яку він нещодавно придбав.

Уеслі Треворс зі своїм равликом, фото: The Sun
Уеслі Треворс зі своїм равликом, фото: The Sun

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Треворс зробив кілька дзвінків до зоопарків та центрів морських тварин, але всі відмовилися забирати равлика. Переселити отруйного молюска до Лондонського акваріуму допомогли працівники The Sun.

Отрута равликів-конусів дуже небезпечна для людини. Ним тварина паралізує жертву. Повідомляється, що в тихоокеанському регіоні від равликів цього виду гине вдвічі більше людей, ніж від акул.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, велика хижа паща: вчені виявили голову акули, якій 330 мільйонів років.

Як повідомляв Знай.uа білозубий монстр "виплив" назовні з занедбаної печери через 330 мільйонів років.

Знай.uа писав, води світового океану перетворюються на "розсольник", все живе просто горить.