Еротичний гороскоп на 14 лютого Овен

Не вийде описати ваш день у двох словах, це буде ціла книга у вигляді любовного роману з комедією і драмою. А цензурою будете займатися ви самі.

Еротичний гороскоп на 14 лютого Телець

Найбільше задоволення вам принесуть розмови про секс, але не він сам. Не говоріть про це з подругами, напишіть еротичне повідомлення своєму партнерові.

Еротичний гороскоп на 14 лютого Близнюки

Ваш коханий нарешті вирішить взяти ініціативу в свої руки, а ви не будете розчаровані її рішенням. Він навіть зможе вас сильно здивувати.

Еротичний гороскоп на 14 лютого Рак

Зірки просять вас приділити більше уваги своєму здоров'ю і особливо обережніше поводитися з хребтом. Не всі ваші пози він витримає без наслідків.

Гороскоп на лютий

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Еротичний гороскоп на 14 лютого Лев

Ваша голова буде настільки зайнята думками про секс, що ви навіть не зможете написати звіт нормально, помилитеся і покажете свої справжні бажання.

Еротичний гороскоп на 14 лютого Діва

День просто чудово підійде для знайомства свого партнера з близькими та родичами. Вони вже напевно багато знають про нього, але можуть видати деякі ваші секрети.

Еротичний гороскоп на 14 лютого Терези

Звільніться від негативних емоцій будь-яким відомим вас способом. Тоді ваш секс потрапить на новий рівень, і ви здивуєтеся цього виду задоволення.

Еротичний гороскоп на 14 лютого Скорпіон

У вас може початися службовий роман і не найприємніший. Краще тримати себе в руках і не потрапляти в загребущі руки бажаючих зробити вас своїм партнером.

Еротичний гороскоп на 14 лютого Стрілець

Ви можете вирішити, що секс став справжньою роботою, на яку треба ходити і показувати якісь результати. А в кінці місяця вас ще змусять надати звіт за кількістю подарованих оргазмів.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Еротичний гороскоп на 14 лютого Козеріг

У Козерогів з'явиться певна мета домогтися потрібних дій в ліжку від партнера. Але завдання це непросте, доведеться проявити хитрість.

Еротичний гороскоп на 14 лютого Водолій

Вашому партнерові не вдасться переконати вас проводити любовні ігри так, як хоче він. Просто ви будете дуже впертими у всіх сенсах.

Еротичний гороскоп на 14 лютого Риби

Будь-яка музика буде діяти на вас як сопілочка на змію. Так що багато еротичних рішент ви будете приймати як у трансі.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua потужна лавина в Туреччині поховала під снігом 41 людину. Постраждали й ті, хто хотів допомогти і відкопати інших.

Також Знай.ua писав, українці тепер зможуть відпочити на островах по безвізовому режиму, ось тільки вони не дуже популярні у туристів, в основному через радіацію.

Нагадаємо, ПЦУ розвінчує міфи про святого Валентина і взагалі хоче перенести свято всіх закоханих на іншу дату. Чому так і коли хочуть відзначати День святого Валентина розповіла пресслужба ПЦУ.