У наших магазинах, та і на кухні практично кожного точно знайдуться ці продукти, які ми звикли вважати корисними, або принаймні, не дуже шкідливими. Але насправді все не так однозначно, краще дізнайтеся, від яких продуктів краще відмовитися.

Попкорн домашнього приготування

Улюблену багатьма кукурудзу, яку вдома можна перетворити на попкорн, обробляють натрієм і діацетилом. Ці речовини накопичуються в організмі, а це може стати причиною порушення обмінних процесів.

Мюслі з додаванням сухофруктів і горіхів

Цей продукт є у всіх магазинах – нам пропонують вже готовий продукт, який потрібно тільки залити окропом. І здається, що мюслі корисні, але мало хто знає, що в них міститься велика кількість калорій (в 100 г готової каші – 352 кал).

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Мюслі, Fashion Book
Мюслі, Fashion Book

Свіжовичавлені соки

Фітнес-тренери часто рекомендують випивати свіжовичавлений яблучний або апельсиновий сік перед сніданком. Однак, багато хто не знає, що фруктоза негативно діє на шлунок, а це може стати причиною підвищення рівня кислотності і різних захворювань ШКТ. Крім того, якщо натщесерце пити свіжовичавлений сік, то відбувається різке підвищення рівня інсуліну.

Кисломолочні продукти з низьким вмістом жиру

В наших улюблених йогуртах, молоці, сирках або сирі з низькою жирністю є велика кількість хімічних добавок. Вони роблять продукт смачним, але ось корисності це йому не додає.

Кисломолочні продукти, WomanWay
Кисломолочні продукти, WomanWay

Продукти з сої

Продукти, які складаються з сої, вважаються природним замінником білка – це, наприклад, молоко, сир тофу, соуси і т. д. Однак, такі продукти виробляються з модифікованої сировини, що приносить шкоду організму.

Протеїнові батончики

Такі батончики вважаються дуже корисними – у них немає білків, але є багато вуглеводів і купа всяких харчових добавок.

Філе з курки

Куряче філе вважається дієтичним і дуже корисним м'ясом. Однак, часто виробники годують птицю спеціальними хімічними кормами та антибіотиками. Так що вважати таке м'ясо корисним немає сенсу.

Куряче філе, Pause
Куряче філе, Pause

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, українців попередили про різке подорожчання продуктів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що ціни на "другий хліб" впали, але радіти рано.

Також портал "Знай.ua" писав, що в Україні різко змінилися ціни на головні продукти.