Новорічні застілля і святкові вечірки — одні з найвеселіших і гаряче очікуваних пір року. Багато хто з нас думають про те, що їм приготувати на свято і які саме алкогольні напої подати до столу. Однак гучне святкування може обернутися поганим самопочуттям наступного ранку.

Експерти зазначають, що є деякі продукти, які зможуть нейтралізувати дію ситних страв та алкоголю під час святкування.

На першому місці списку виявилося відразу два найменування – кисле молоко і кефір. Ці молочнокислі продукти легко засвоюються і сприяють виведенню токсинів і шлаків. Все це завдяки вмісту в них омега-3 і омега-6 кислот, а також фосфору, вітаміну В12 і інших корисних мікроелементів, які ефективно працюють над поліпшенням якості мікрофлори. Для швидкого відновлення печінки досить випити всього 100 грамів продукту. При цьому бажано, щоб кефір або кисле молоко були жирними.

хліб і молоко
хліб і молоко

Крім цього допоможуть швидко відновитися після новорічної ночі оливки. Вони допомагають знизити рівень небезпечного для здоров’я холестерину. Не варто скидати з рахунків і оливкова олія, в якому міститься велика кількість ненасичених жирних кислот.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А ось від похмілля допоможе позбутися звичайна пшоняна каша. У ній містяться речовини, які сприяють нейтралізації алкоголю. До того ж в пшоні багато калію, який нормалізує тиск і зміцнює судини. Поївши цієї цілющої каші можна швидко позбутися головного болю та інших неприємних симптомів, які з’являються після вживання спиртного.

Новий рік, zaxid.net
Новий рік, zaxid.net

Нагадаємо, Новий рік 2020 подарує казкове щастя, але не всім: кому зі знаків Зодіаку січень підставить підніжку.

Як повідомляв Знай.ua, "Один вдома", "Гремліни" та "Сніговик": оприлюднено список кращих різдвяних кінострічок.

Також Знай.ua писав, що Львів перетворився на смітник після Нового року: огидні наслідки бурхливої вечірки показали всій Україні.