Мешканка Ліверпуля в Англії 31-річна Лія Макклоу переїхала від чоловіка в новий будинок з трьома дітьми. Однак через деякий час у будинку почали відбуватися дивні речі.

Так, перший раз на допомогу покликала 9-річна дочка, яка грала у своїй кімнаті на 2 поверсі. Дівчинка була в сльозах, показувала на вікно і казала, що бачила примарного чоловіка. Через кілька днів на нього поскаржилася і молодша дочка.

"Я запевнила доньку, що їй просто здалося. Але потім діти стали скаржитися на "примари" все частіше і частіше. У якийсь момент вони навіть перестали одні підніматися на другий поверх. Я подумала, це просто такий період в їх розвитку, і стала шукати інформацію на форумах", - розповідала Лія.

Привид, фото з соцмереж
Привид, фото з соцмереж

Проте історія отримала несподіваний поворот, коли жінка залишилася вдома одна і почула дивний шум на другому поверсі. Британка злякалася, але пішла подивитися і намагалася переконати себе, що ніяких привидів не існує.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Вона різко відкрила двері в спальню і заклякла від страху, тому що у спальні стояв чоловік і дивився прямо на неї. Крім того, незнайомець схопив жінку, затягнув у кімнату і пригрозив їй не кричати. Жінці вдалося відбитися від нападника і покликати на допомогу.

На місце приїхали поліцейські, але за цей час чоловікові вдалося втекти. А ось через два тижні вночі поліція приїхала в сусідній будинок. Виявилося, що привидом був 29-річний син старенької сусідки Пітер Хорнбі, який таємно пробирався до матері і в сусідній будинок. Йому пред'явили звинувачення в крадіжці зі зломом і нападі. Його засудили до 2,5 років в'язниці.

Привид, фото з соцмереж
Привид, фото з соцмереж

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, примари з почуттям гумору, які не дають спокійно жити людям.

Як повідомляв Знай. ua, містична істота змусив тремтіти від страху ціле селище.

Також Знай. ua писав, де найчастіше живуть привиди і як вони виглядають.