Як відомо, багато дівчат просто обожнюють яскравий і виразний макіяж. Одна дівчина на ім'я Марина знайшла спосіб, як використовувати дорогу косметику маючи лише скромний бюджет.

Косметика, pxhere

Так, вона зізналася, що їй потрібно щільне покриття, оскільки на обличчі присутні шрами від прищів. Також вона обожнює яскравий макіяж. Однак у Марини дуже скромний бюджет і їй доводиться економити кожен рубль.

Незважаючи на свій "худий" гаманець, дівчина примудряється користуватися якісною косметикою, яка коштує не дешево.

Зокрема, основа для макіяжу, яка дозволяє дівчині приховувати недоліки на шкірі обличчя, коштує кілька тисяч рублів. Також вимагають великих витрат туш і тіні. Але Марина зуміла знайти вихід з цієї складної ситуації, а саме дівчина ходить з макіяжем за 3-4 дні, в результаті косметика витрачається дуже економно.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Щоб зберегти макіяж максимально довго, Марина спить на спині. Вона знає, що ходити з макіяжем за кілька днів є дуже шкідливим для шкіри, однак відзначає, що не бачить у цій ситуації іншого виходу. Також Марина колись пробувала застосовувати дешеві аналоги, макіяж виходив жахливим, який не тримався навіть пару годин. Одного разу із-за неякісної туші дівчина і зовсім отримала запальне захворювання очей і потім довго лікувалася.

Косметика, pxhere

Після такого сумного досвіду у Марини більше не виникало думок про те, щоб почати користуватися дешевою косметикою. Вона знає, що, не змиваючи макіяж з застосуванням якісної косметики по кілька днів, піддає свою шкіру стресу, але поки що вона не бачить іншого виходу, так як у неї дуже складна ситуація з фінансами.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Юлія Панкова вирішила поділитися корисним і смачним рецептом цукерок з гречки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", читачам розповіли, чому лущиться шкіра і що з цим робити.

Також "Знай.ua" писав, що по мережі розповсюджується відеоролик, де візажист makeupxasena наносить макіяж прямо поверх медичної маски.