Міжнародна група вчених з Медичної школи Ізраїлю провела серію досліджень, в результаті яких дійшла висновку, що певний вид алкоголю здатен запобігти ряду важких захворювань, в тому числі й онкології.



На сторінках видання Los Angeles Times дослідники розповідають, що помірне вживання віскі приносить більше користі людському організму, ніж можна подумати на перший погляд. Це працює тому, що напій захищає здорові клітини від мутацій і окислення завдяки тому, що до його складу входить еллагова кислота, яка є антиоксидантом. Аналогічна речовина міститься в багатьох фруктах і не дає клітинам перетворюватися на ракові.

Вчені провели безліч досліджень і прийшли до висновку, що невелика кількість віскі знижує рівень "поганого" холестерину в крові, а також перешкоджає розвитку недоумства. Цей напій абсолютно безпечний для діабетиків, оскільки містить в собі мінімум цукру і вуглеводів.

Міжнародна група вчених з Американського дослідницького інституту провела серію експериментів і дослідів, перш ніж дійшла висновку, що серед усього різноманіття напоїв існує певний тип, що відрізняється підвищеною небезпекою для здоров'я людини: він здатен провокувати інсульт і сприяти розвитку недоумства.

Популярні новини зараз

Дівчинка довгі місяці підкидала воші школярам, діти зрозуміли не одразу: "Розчесала волосся виделкою і...."

Красуня з модельною зовнішністю: чому Андрій Шевченко роками ховав від усіх свою дружину

Надя Дорофєєва спустила бюстгальтер і показала шрам на грудях: ховала 4 роки від усіх, крім Дантеса

Арсен Мірзоян розвеселив українців походом в "Сільпо": "Ще не їв, а вже в шапці"

Показати ще


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що медики з'ясували, які напої здатні знищувати зайві кілограми. Ці поєднання складаються з простих продуктів, які легко можна знайти в своєму холодильнику і витратити мінімум часу на приготування диво-напою.

Іспанські дослідники вирішили з'ясувати, який напій робить жінок найбільш щасливими. В ході повномасштабного експерименту з безліччю учасниць їм вдалося визначити, що максимальний рівень задоволення жінки отримують не від солодких напоїв, як вони думали спочатку.