У зіркових собак Instagram є власні агентства талантів, які допомагають власникам вихованців заробляти на них гроші. За один пост собака може приносити своєму господареві до $3 тисяч.

Наприклад, компанія The Dog Agency - молодий проект, що розвивається, який займається наданням допомоги собачим талантам. Власниця агентства Лоні Едвартс є господинею бульдога, на якого в Instagram підписані 125 тисяч чоловік, передає The Wall Street Journal.

Не так давно за допомогою цієї фірми, один з найбільших Instagram-акаунтів, отримав рекламні контракти з Apple і Google. Повідомляється також, що агентство Едвартс спеціалізується на забезпеченні своїх клієнтів контрактами з корпораціями, які зацікавлені в просуванні своїх продуктів в соціальних мережах. У числі "зоряних" клієнтів цієї компанії акаунти Samson (100 тис. передплатників) і Piggy and Polly (350 тис. передплатників).

Читайте також: Собаку-бійця з Афганістану нагородили медаллю (фото)

Раніше повідомлялося, що собака Квазімодо стала новою зіркою мережі. Тварина страждає синдромом укороченого хребта. Сьогодні Квазімодо п'ять років, і він проживає в Міннесоті в спеціалізованій організації Secondhand Hounds. Фахівці стверджують, що з подібним діагнозом в світі налічується всього 13 собак. Пости з її фотографіями збирають вже більше мільйона переглядів небайдужих людей.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще