Вчені з'ясували, що для серйозних стосунків жінки вибирають альтруїстів. Недавнє дослідження показало, що найбільше жінок приваблює не почуття гумору, як раніше вважалося.

Результати дослідження в області психології, які опублікували в Evolutionary Psychology, показали, що для короткочасних відносин жінки обирають егоїстичних чоловіків, а для серйозних довготривалих стосунків та створення сім'ї - альтруїстів. Про це написав Кореспондент.

Також вчені підкреслили, що самотні чоловіки, що не нехтують допомогою ближньому, найімовірніше матимуть серйозні стосунки. І партнерів вони знаходять швидше за інших.

Читайте також: Українка стала дівчиною року в чеському Playboy (фото)

Нагадуємо, вчені з'ясували, що багаті жінки вибирають багатих, а заможних чоловіків приваблюють стрункі жінки. Таких результатів домоглися спеціалісти з Чемпенского університету, після того, як провели онлайн-опитування. Його учасниками стали 28 тисяч осіб віком 18-75 років.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Як говорить статистика, для 46% жінок було важливо, щоб чоловіки заробляли не менше їх самих. Для 61% жінок велике значення має те, щоб у чоловіка був вищий достаток. 24% чоловіків віддають перевагу жінкам з аналогічним заробітком, а 33% - з більш високим.