У Запоріжжі затримали начальника відділу постачання військової частини Національної гвардії, який продавав військове майно. Про це повідомляє прес-служба МВС.

"Під час обшуку співробітники державної служби боротьби з економічною злочинністю Запоріжжя вилучили 5 ящиків консервів, 11 протигазів і 8 спальних мішків", - йдеться в повідомленні.

Військовий продавав майно приватним підприємцям, за що від них отримував винагороду. Крім цього, у правопорушника вилучили 8 банківських пластикових карток на його ім'я і його дружини, на які, за попередньою інформацією, перераховували кошти від реалізації військового майна і товарів.

Читайте також: У Чернігові затримали двох міліціонерів-хабарників

Правопорушнику загрожує позбавлення волі на термін від п'яти до десяти років.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що 21 травня у Вінницькій області Служба безпеки спільно з військовою прокуратурою затримали майора військкомату, який вимагав хабара від призовників. А 22 травня затримали військового комісара у Донецькій області, який хотів отримати 12 тисяч гривень від 22-річного жителя Красноармійського району за звільнення від призову на строкову службу.