Вчені з лабораторії Clear Labs провели дослідження на м'ясі для гамбургерів і виявили досить несподівані компоненти. Виявляється, в гамбургерах можна знайти сліди ДНК щурів і навіть людини. Такою інформацією поділився портал "Новини Ю".

Фахівці розглянути 258 зразків м'яса, заморожених котлет і гамбургерів та вивчили їх на калорійність, жири, вуглеводи і білки. В ході дослідження вони отримали приголомшливий результат.

У 3 зразках фахівці знайшли ДНК щура, а один містив сліди людської ДНК. Ще близько 13% продуктів мали підозрілий склад.

2 зразка гамбургерів для вегетаріанців містили ДНК яловичини, а гамбургер з квасолі не містив квасолі взагалі. 4,3% продуктів містили сліди патогенної ДНК, тобто віруси і бактерії.

Читайте також: Вчені порівняли любителів шоколаду із наркоманами

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадуємо, дослідження, що проводяться ізраїльськими вченими, підтвердили той факт, що несмачна одноманітна їжа здатна викликати психічні розлади.