Британська актриса Джудіт Олівія Денч, відома за фільмами про Джеймса Бонда, взяла участь у відвертій фотосесії заради захисту тварин. Як повідомляє The Daily Telegraph, 80-річна актриса позувала з омаром в рамках кампанії Fishlove, організованої одним з лондонських ресторанів японської кухні.

"Не кожен день виходить обійнятися з омаром. Але найгірше те, що мені не вдалося його з'їсти", - зазначила акторка.

Раніше Fishlove представила еротичні фотографії інших популярних актрис, зокрема Хелени Бонем Картер, Зої Вонамейкер і Джулі Крісті.

Організатори акції намагаються привернути увагу до знищення риб навколо островів Піткерн. Це єдина заморська територія Великобританії в Тихому океані.

Читайте також: Найгарнішою жінкою світу визнана Сандра Буллок

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Джуді Денч стала всесвітньопопулярною після фільму про Джеймса Бонда "Золоте око". Актриса виконала роль М - глави розвідувальної служби M-6.

У 1998 році за гру у стрічці "Місіс Браун" Денч отримала премію "Золотий Глобус", а в 1999 році за роль Єлизавети I у "Закоханому Шекспірі" - "Оскар".